Tyxo.bg counter Младежки бизнес форум "Изгряващи звезди"
Четвъртък, Март 28, 2024
Text Size

Младежки бизнес форум "Изгряващи звезди"

Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

На 8 юни 2012 г.  за четвърта поредна година Джуниър Ачийвмънт България организира младежки бизнес форум "Изгряващи звезди" ! За пръв път Президентът на Република България Росен Плевнелиев беше патрон на събитието и  присъства на официалното откриване. Форумът се проведе в Интер Експо Център София, зала 1. Сред останалите гости бяха представители на бизнеса и правителството, както и столичният кмет Йорданка Фандъкова.
Младежки бизнес форум "Изгряващи звезди"  има за цел да срещне младите хора с лидери от публичния и частния сектор, за да обменят опит и споделят вижданията си по важни проблеми за образованието и бизнеса. Нуждата от по-голяма практическа насоченост на образователните програми и подготовката на младите хора за тяхната професионална реализация са сред горещо обсъжданите теми по време на дискусионния панел, част от целодневната инициатива.
Събитието е с цел да насърчи новаторството и предприемачеството сред младите хора, както и да подкрепи техния потенциал. Форумът събра на едно място над 500 млади предприемачи. Ученици и студенти от цялата страна, мериха сили с най-различни иновативни и интересни проекти. Състезанието предостави възможност на участващите екипи да дадат публичност на проектите си, да тестват конкурентноспособността си и да получат обратна връзка относно идеите и представянето си. Също така, те имаха възможност да установят полезни контакти с евентуални партньори, клиенти или инвеститори,
Учебна компания „ECO HOME“  към СОУ „Георги Бенковски“ град Пазарджик с консултант Лилия Чаушева също  участва  на  форума. За активното  си участие, компанията получи грамота за отлично представяне.

Facebook Image
Банер