Tyxo.bg counter Мениджър за един ден 2019
Вторник, Април 16, 2024
Text Size

Мениджър за един ден 2019

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 


На 7 ноември 2019 година се проведе традиционната инициатива на Джуниър Ачийвмънт България „Мениджър за един ден“. СУ „Георги Бенковски“ град Пазарджик се включи с 9 ученици от 9 а клас от профил „Предприемачески“. Партньори на нашите млади мениджъри бяха местните фирми“Ирели”, „Елкомп - 68“, “Профи – принт България”.
Учениците заеха важни управленчески позиции:
• Управители на фирма “Профи принт България” – Атанас Тилев и Мартина Караджова.
• Ръководители – сектор производство – Валентин Карагьозов и Веселин Райков, Организатори производство – Алекс Иливанов и Иларион Иванов във фирма „Ирели”.
• В работният процес на фирма „Елкомп-68”активно се включиха Елинга Никифорова, Стояна Петрова и Дебора Вощанска.
Нашите възпитаници се представиха по достоен начин на заеманите от тях позиции, като показаха активност, креативност и позитивно мислене, както и умения за работа в екип. Изключително ентусиазирани и жадни за практически познания те попиваха споделения опит на предприемачите. В реална среда се запознаха с протичането на целия работен процес. Тази инициатива е отличен трамплин към бъдещия избор на професия.
В края на работния ден младите мениджъри получиха сертификат за участие в инициативата.
Те запазиха свои очаквания за бъдещи проекти.
Благодарим на всички фирми, които отделиха време, за да предоставят уникалната възможност на учениците ни да се докоснат до истинския бизнес.
Facebook Image
Банер