Tyxo.bg counter СУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик
Вторник, Януари 25, 2022
Text Size

Младежки бизнес форум "Изгряващи звезди"

На 8 юни 2012 г.  за четвърта поредна година Джуниър Ачийвмънт България организира младежки бизнес форум "Изгряващи звезди" ! За пръв път Президентът на Република България Росен Плевнелиев беше патрон на събитието и  присъства на официалното откриване. Форумът се проведе в Интер Експо Център София, зала 1. Сред останалите гости бяха представители на бизнеса и правителството, както и столичният кмет Йорданка Фандъкова.
Младежки бизнес форум "Изгряващи звезди"  има за цел да срещне младите хора с лидери от публичния и частния сектор, за да обменят опит и споделят вижданията си по важни проблеми за образованието и бизнеса. Нуждата от по-голяма практическа насоченост на образователните програми и подготовката на младите хора за тяхната професионална реализация са сред горещо обсъжданите теми по време на дискусионния панел, част от целодневната инициатива.
Събитието е с цел да насърчи новаторството и предприемачеството сред младите хора, както и да подкрепи техния потенциал. Форумът събра на едно място над 500 млади предприемачи. Ученици и студенти от цялата страна, мериха сили с най-различни иновативни и интересни проекти. Състезанието предостави възможност на участващите екипи да дадат публичност на проектите си, да тестват конкурентноспособността си и да получат обратна връзка относно идеите и представянето си. Също така, те имаха възможност да установят полезни контакти с евентуални партньори, клиенти или инвеститори,
Учебна компания „ECO HOME“  към СОУ „Георги Бенковски“ град Пазарджик с консултант Лилия Чаушева също  участва  на  форума. За активното  си участие, компанията получи грамота за отлично представяне.

Гласувайте за "Учител на годината"

 

Гласувай, като цъкнеш ТУК!СОУ "Георги Бенковски" номинира за учебната 2011/2012 година за "Учител на годината" на публиката преподавателката Лилия Чаушева. Гласуването за "Учител на годината" е  отворено от днес 21 май и ще продължи до 1 юни. Можете да дадете своя глас за г-жа Чаушева от ТУК!, като натиснете бутана "like". Преподавателят с най-много харесвания ще бъде награден на специалната церемония "Изгряващи звезди 2012" в Интер Експо Център, гр. София на 8 юни 2012г.

Прием

Отличниците на нашето училище

Изпращане на випуск 2012 - 15 май 2012г.

Още статии...

Страница 57 от 58

<< Начало < Предишна 51 52 53 54 55 56 57 58 Следваща > Край >>
Facebook Image

Полезни връзки:

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер